Accident în Dâmboviţa. Şoferiţa era beată şi drogată

O tânără de 33 de ani din Târgovişte a produs, vineri seara, un accident rezultat cu pagube materiale, iar în urma testelor a rezultat că era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unei substanţe psihoactive, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

06 iul. 2018, 18:56
Accident în Dâmboviţa. Şoferiţa era beată şi drogată

Accidentul a avut loc pe strada Calea Bucureşti din Târgovişte. În timp ce conducea autoturismul, femeia a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un copac.

”Din impact au rezultat doar pagube materiale. În urma testării şoferiţei cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste 0,90 mg/alcool pur în aerul expirat. De asemenea, aceasta a fost supusă testului de narcodependenţă, care a relevat prezenţa în urină a unei substanţe psihoactive. Femeia a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei unor substanţe psihoactive”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Pe numele şoferiţei a fost întocmit un dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Luna trecută, tot pe strada Calea Bucureşti din Târgovişte, o şoferiţă de 20 de ani, aflată sub influenţa drogurilor, a produs un accident mortal.