Accident în lanţ pe un bulevard din Braşov: opt autoturisme implicate, patru persoane rănite

Opt autoturisme au fost implicate într-un accident în lanţ petrecut, sâmbătă după-amiază, pe bulevardul Alexandru Vlahuţă, din municipiul Braşov. În urma accidentului, patru maşini au fost grav avariate, iar patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost rănite.

04 feb. 2017, 13:07

Accidentul în care au fost implicate opt autoturisme, patru dintre acestea fiind grav avariate, s-a petrecut, sâmbătă, la ora 13.50, în faţa complexului expoziţional ITC, de pe bulevardul Alexandru Vladuţă, din Braşov.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, patru persoane – doi adulţi şi doi copii – au fost rănite, acestea primind îngrijiri medicale la faţa locului, urmând să fie transportate la spitale.

„Cei patru răniţi, doi adulţi şi doi copii, primesc îngrijiri medicale. Se intervine cu au autospecială cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor PSI. Două echipaje SMURD şi două ambulanţe intervin la faţa locului şi vor transporta răniţii la spital“, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Potrivit martorilor, unul dintre şoferii implicaţi în accident nu ar fi încetinit la semafor şi a intrat în plin în maşina din faţa sa, după care a urmat o ciocnire în lanţ.

Poliţiştii se află la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili exact cine se face vinovat de producerea accidentului.