ACCIDENT în Prahova. Cinci persoane, rănite după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă în comuna Aluniş din judeţul Prahova, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un cap de pod. Toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la spital.

19 aug. 2017, 09:44
ACCIDENT în Prahova. Cinci persoane, rănite după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod

Cele cinci persoane rănite în accident au vârste cuprinse între 20 şi 72 de ani şi se aflau într-un autoturism care a părărit şoseaua şi a izbit violent un cap de pod, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 20 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi unul abdominal, un alt bărbat în vârstă de 25 de ani a suferit un traumatism abdominal, o femeie de 33 de ani are o fractură de femur, o altă femeie, în vârstă de 46 de ani, a suferit un traumatism puternic în zona toracelui, medicii suspectând că are fracturi costale, iar o bătrână de 72 de ani are un traumatism la cap, un hematom la ochi şi a suferit leziuni la un picior.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în urma acestui accident.

Citeşte şi ACCIDENT în Buzău. Un şofer a intrat cu maşina într-o remorcă parcată pe marginea drumului