ACCIDENT în Prahova. O maşină cu şapte pasageri a fost lovită de tren

Un grav accident feroviar s-a produs, luni dimineaţa, la Ploieşti, judeţul Prahova. Un microbuz cu pasageri a fost lovit de tren. Mai multe persoane au fost rănite în urma impactului.

27 mart. 2017, 05:48

O autoutilitară a fost lovită de tren, luni dimineaţă, pe Strada Gârlei din Ploieşti. Se pară că şoferul autovehiculului nu ar fi respectat regulile la trecerea la nivel cu calea ferată, autoutilitara în care se aflau şapte persoane fiind izbită de tren. În urma impactului, mai multe persoane au suferit leziuni. Victimele au fost transportate la spital, potrivit ph-online.ro.

Doi bărbaţi din cei şapte aflaţi în autoutilitara lovită de tren pe Strada Gârlei din Ploieşti au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani cu plagă la arcada stângă şi un altul de 48 de ani cu traumatism cranio-facial, plagă regiunea zigomatică stângă şi multiple escoriaţii la mâini.

De asemenea, un bărbat de 56 e ani care a suferit o plagă superficială la gamba stângă a refuzat transportul la spital.

Se pare că autovehiculul în cauză transporta muncitori pe platforma unei rafinării. Aceştia nu sunt angajaţi ai rafinăriei, fiind, cel mai probabil, angajaţi ai unei firma care desfăşoară activităţi pe patformă.

Citeşte şi Circulaţia pe DN 2B Buzău-Ploieşti, blocată din cauza unui accident