Accident într-un magazin de telefoane: Opt persoane au fost rănite după ce bateria unui aparat a explodat

Opt persoane au fost rănite şi un magazin Apple a fost evacuat după ce bateria unui iPhone s-a supraîncălzit şi a explodat, a informat poliţia din Zurich. 

09 ian. 2018, 16:52
Accident într-un magazin de telefoane: Opt persoane au fost rănite după ce bateria unui aparat a explodat

Un client a intrat grăbit în magazinul de telefoane situat pe artera principală comercială din Zurich, în apropiere de gară, „din cauza unei supraîncălziri a aparatului şi a fumului degajat de aparat”, a explicat poliţia din Zurich într-un comunicat.

Angajatul care a încercat să ia bateria din aparat a suferit „arsuri minore la mâini şi şapte au avut nevoie de îngrijiri medicale”, se mai arată în comunicatul de presă.

Citeşte şi Toate iPhone-urile, iPad-urile, desktop-urile şi laptop-urile produse de Apple sunt afectate de problemele de securitate

În urma accidentului, magazinul a fost evacuat. Pagubele au fost limitate datorită „reacţiei prompte a angajaţilor” care au folosit nisip de cuarţ pentru a limita un eventual incendiu, a mai precizat aceeaşi sursă.

Cinsprezece clienţi şi angajaţi care se aflau în magazinul unde s-a produs accidentul, iar specialiştii încearcă să afle cauza pentru care acesta s-a produs.