Accident la un liceu cunoscut din Brăila. O elevă a căzut de la etajul III

O elevă aflată în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Gheorghe Murgoci, din Brăila, a căzut luni dimineaţa de la etajul trei al şcolii. Ea se află în stare gravă dar stabilă, iar luni după amiază urmează transportată la Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală.

07 mart. 2016, 09:04
Accident la un liceu cunoscut din Brăila. O elevă a căzut de la etajul III

Eleva se afla în clădirea fostului internat, într-o clasă situată la ultimul etaj, la 6-7 metri deasupra solului. În momentul în care a căzut, ea stătea aşezată pe pervazul unei ferestre deschise discutând cu o colegă. „I-am spus să aibă grijă să nu cadă, dar a alunecat„, a declarat colega fetei. Fata care a căzut ar fi trebuit să fie la ora de fizică, oră care se desfăşura în laborator, însă din motive necunoscute a rămas în clasă. De asemenea, ea a lipsit de la prima oră, de informatică, la ambele cursuri având absenţă.

Când a ajuns la spital era conștientă, chiar a vorbit câteva secunde cu mama sa. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Brăila, fata, în vârstă de 15 ani, prezintă numeroase traumatisme prin cădere de la înălţime, starea ei fiind stabilă, dar gravă. Ea va fi transportată, cel mai probabil, cu un elicopter la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, la Secţia Neurochirurgie.