Accident pe centura Lugojului. O femeie a decedat, după ce a fost spulberată de un microbuz

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă, la intersecţia şoselei de centură a Lugojului cu drumul ce duce spre Tapia. O femeie a murit după ce a fost spulberată de un microbuz.

03 sept. 2016, 13:26
Accident pe centura Lugojului. O femeie a decedat, după ce a fost spulberată de un microbuz

O femeie in varsta de 40 de ani, din judetul Alba, a decedat dupa ce a fost lovita de un microbuz inmatriculat in Bulgaria. Femeia aflata pe o bicicleta, era angajata unei firme care isi desfasoara activitatea in zona industriala de pe drumul Tapiei. Conducatorul auto spune ca biciclista i-a aparut brusc in fata si nu a mai putut face nimic pentru e evita impactul, potrivit lugojonline.ro.

Citeşte şi Trafic BLOCAT mai multe ore pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a răsturnat peste o maşină, intervenţie dificilă a echipelor de salvare

Microbuzul a oprit la cativa zeci de metri de locul coliziunii, intr-o parcare de pe marginea drumului. Un martor al accidentului a sunat la 112, la fata locului sosind un echipaj SMURD si unul de la Ambulanta. Medicii i-au acordat victimei primul ajutor si au inceput manevrele de resuscitare, dar fara rezultat. Dupa cateva zeci de minute, medicii au declarat decesul victimei.

Politistii de la rutiera au efectuat cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului. Pe toata durata cercetarilor, traficul rutier intre a fost dirijat pe o singura banda de mers.

Citeşte şi Accident grav azi-noapte la Constanţa. O femeie gravidă a ajuns de urgenţă la spital, după un impact frontal