Accident provocat de un jandarm: o bunică şi nepoata, rănite

Accident teribil provocat de un jandarm din Buzău. Culmea este că în maşina lovită se afla un coleg de al lui. Impactul a avut loc după ce bărbatul a tras de volan pentru a feri un grup de persoane. O fetiţă şi bunica ei au fost rănite.

19 mai 2017, 13:50
Accident provocat de un jandarm: o bunică şi nepoata, rănite

Un eveniment rutier, soldat cu rănirea uşoară a două persoane, s-a produs vineri după-amiază, în Buzău. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism Hyundai a tras de volan pentru a feri un grup de persoane însă a izbit frontal un VW Passat care circula regulamentar. Coincidenţa face ca ambii şoferi să fie jandarmi.

Doi pasageri din autoturismul VW Passat au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii. Au necesitat îngrijiri medicale o fetiţă de zece ani, cu contuzii la genunchi şi la umăr, şi bunica acesteia, care a suferit răni la faţă. Numai femeia va avea nevoie internare.

Potrivit adevarul.ro, în urma testării alcoolscopice a reieşit că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice. Ambii şoferi sunt angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău. Oamenii de pe strada Prutului se plâng că în zonă se produc frecvent accidente, multe din cauza vitezei.