Accident provocat de un şofer băut la Constanţa. Bărbatul a fost prins de un martor în timp ce încerca să fugă

Un şofer băut din Constanţa a fost prins de un martor în timp ce încerca să fugă de la accidentul pe care l-a provocat. Bărbatul a lovit o maşină care s-a răsturnat pe marginea drumului. De teamă a vrut să fugă de la locul accidentului și a călcat acceleraţia, dar a apucat să meargă doar câteva sute de metri. Un alt bărbat care a văzut toată scena l-a blocat.

14 feb. 2016, 07:04

Accidentul a s-a petrecut sâmbătă seara în apropiere de Constanţa. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, conducea cu viteză, sub influenţa băuturilor alcoolice când a lovit în spate un autoturism. Maşina lovită a ajuns în afara părţii carosabile, unde, s-a răsturnat.

După ce a văzut ce accident a provocat, şoferul vinovat s-a speriat şi a fugit de la locul faptei. După câţiva metri, însă, bărbatul a rămas înţepenit în nămol deoarece părăsise, de asemenea, şoseaua, scrie reporterntv.ro.

Mai mult, acesta a fost blocat de un martor care a văzut întreaga scenă şi îl urmărise pe şofer.

Testul de alcoolemie a demonstrat faptul că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan, aparatul înregistrând 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului şoferul din maşina lovită a scăpat cu doar câteva răni uşoare.

Citeşte şi Accident grav pe Şoseaua Chitilei din Capitală. Doi bătrâni care se întorceau de la un parastas au murit pe loc VIDEO