ACCIDENT ŞOCANT. Bărbat spulberat cu 108 km pe oră pe pista aeroportului Băneasa. Cum s-a întâmplat totul

Accident cumplit produs pe pista aeroportului Băneasa. Un angajat al firmei de mentenanţă care verifica luminile pe pistă a fost spulberat de colegul său care circula cu 108 kilometri pe oră. Omul a decedat la spital iar familia spune că ancheta trenează. 

25 sept. 2018, 09:46
ACCIDENT ŞOCANT. Bărbat spulberat cu 108 km pe oră pe pista aeroportului Băneasa. Cum s-a întâmplat totul

Marius Adrian Bălăiță era angajat UTI, iar rudele sale susțin că firma și aeroportul nu-și asumă neregulile majore care au curmat viața bărbatului de 41 de ani, scrie libertatea.ro.

Pe 23 iulie 2018, într-o luni, puțin înainte de nouă și jumătate seara, pe pista Aeroportului Băneasa are loc un accident de muncă.

Citeşte şi Un tânăr a ajuns pe pista de avion voind să scape astfel de Al Doilea Război Mondial

Marius Adrian Bălăiță, 41 de ani, este angajat UTI, firmă care derulează mai multe contracte la aeroport.

Aflat pe pistă, Adi Bălăiță, verifică luminile. Un autoturism Dacia Logan, condus de un coleg de-al său, intră în plin în Adi.

La aeroport sunt chemate trei ambulanțe. Victima este preluată de a treia, singura dotată corespunzător!

„Cum să nu-l vadă? Era lumină” vs „Nu avea vestă și făcusem și pană”
Ștefan Geantă este cumnatul lui Adi.

„Am fost sunați și anunțați că Adi e la spital. Inițial, am crezut că are doar un picior rupt. El a apucat să-și anunțe soția din ambulanță, era conștient. A fost ultimul dialog cu el”, rememorează Ștefan.

„Am mers la Spitalul Elias, unde am aflat că a fost vorba de un accident de mașină. Primul telefon l-am primit la 20.55. Noi, cei din familie, am ajuns la Elias în același timp cu Adi, transportat cu ambulanța, în jur de 22.30. Ni s-a spus că l-a lovit un coleg de muncă, ulterior am aflat, din cadrul colectivului de la locul de muncă, că persoana care l-a lovit a spus că nu l-a văzut și că avea și o pană!”, spune cumnatul angajatului UTI decedat.

Familia vorbește despre neclarificare de către aeroport și de către UTI a circumstanțelor accidentului.

„Cum să nu-l vadă șoferul de pe Logan, doar în plină vară e lumină până 21.00?! Și balizajul ajuta, pentru că am înțeles că era dat la nivelul trei. Treapta a cincea e pentru ceață, ploaie abundentă…”, spune ruda lui Adrian Bălăiță.

Elias, Floreasca, comă indusă și moarte

Mai întâi, Bălăiță este transportat la Spitalul Elias.

După câteva zile, este transferat la Spitalul de Urgență Floreasca, cu bazinul fracturat și cu mai multe coaste rupte.

Este operat la bazin, i se pun tije pentru susținerea acestuia. Adrian e băgat în comă indusă până pe 9 august 2018. Când se termină totul, abrupt și fără explicațiile despre care rudele susțin că sunt singurele care pot aduce împăcarea.

Continuarea articolului AICI.