Accident teribil în Germania: Doi români, între care şi o fată de 15 ani, au murit. Cinci sunt răniţi

Un accident îngrozitor s-a petrecut pe o autostradă din Germania, vineri, în urma cătuia o fată de 15 ani şi şoferul maşinii au murit pe loc. Cinci persoane au fost rănite grav şi transportate la spital.

07 aug. 2015, 13:46

Accidentul a avut loc pe autostrada A3,  în Deggendorf, vineri dimineaţa, chiar într-o intersecţie autostrăzii cu punctul de ieşire de pe aceasta, potrivit indova.de.

În ciuda a două semnale rutiere de avertizare pentru reducere de viteză, şoferul român al microbuzului, în vârstă de 35 de ani, le-a ignorat şi nu a redus viteza, a cărei limită era de 80 km la oră. Şoferul a izbit microbuzul de un camion staţionat pe o bandă care era temporar închisă, în afara zonei de circulaţie.

Citeşte şi Accident ŞOCANT pe autostradă. Două TIRURI s-au ciocnit într-o EXPLOZIE de proporţii VIDEO

Şoferul şi adolescenta s-au făcut praf în urma impactului, iar celelalte cinci persoane – patru femei şi un bărbat – au fost răniţi grav şi tranportaţi la spitalele din apropiere, cu elicoptere şi ambulanţe.

În urma teribilului accident, autostrada către Regensburg a fost blocată timp de mai multe ore şi, pe autostradă, s-a format o coloană de maşini de peste 15 kilometri.