Accident TERIBIL în Hunedoara. O femeie a murit, iar fetiţa ei de 5 ani şi soţul au ajuns la spital

O fetiţă de 5 ani a rămas orfană de mamă după un accident îngrozitor produs miercuri pe DN7, în judeţul Hunedoara. Copila era în maşină cu ambii părinţi când s-au izbit violent de un camion.

RomaniaTV.net
03 aug. 2016, 11:30
Accident TERIBIL în Hunedoara. O femeie a murit, iar fetiţa ei de 5 ani şi soţul au ajuns la spital

Un şofer de 38 de ani, din Arad, a provocat un accident rutier mortal pe Drumul Naţional 7, la Câmpuri Surduc. Marţi, în jurul orei 16, bărbatul conducea un autoturism, în care se afla o femeie de 35 de ani şi o fetiţă de cinci ani.

„Şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a ajuns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autotren”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

„Femeia a decedat, iar bărbatul a suferit un traumatism cranian, fractură de femur şi era conştient în momentul preluării. Fetiţa a suferit o contuzie la claviculă şi o plagă la piciorul drept. Cele două victime rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.