Accidente în lanţ din cauza condiţiilor meteo. Răniţii, transportaţi la spital VIDEO

Un accident a avut loc, marţi, în Vrancea, după ce şoferul unei autoutilitare plină cu lemne a lovit un tir şi un autoturism din cauza carosabilului umed. În urma impactului, doi pasageri au fost răniţi şi au ajuns la spital. La doar câţiva km distanţă, alte două accidente s-au produs tot din cauza condiţiilor meteo.

RomaniaTV.net
24 nov. 2015, 20:27
Accidente în lanţ din cauza condiţiilor meteo. Răniţii, transportaţi la spital VIDEO

Accidentul în lanţ a avut loc pe Drumul European 85, în dreptul localităţii Bizigheşti. Şoferul unei autoutilitare pline cu lemne a ieşit de pe un drum lateral, iar, din cauza neadaptării la condiţiile de drum dar şi a carosabilului umed, a izbit în plin un autocamion, după care a fost aruncat într-o maşină care venea de pe contrasens.

Cei doi bărbaţi răniţi au fost duşi la spital. Traficul a fost îngreunat zeci de minute până când lemnele împrăştiate pe carosabil au fost adunate, iar autoutilitara a fost scoasă din şanţ.

Condiţiile meteo nefavorabile şi carosabilul umed le-au dat bătăi de cap şi altor şoferi, la doar câţiva km de locul carambolului. Un tir a derapat şi a ieşit de pe drumul european 85, iar alte două maşini s-au tamponat pe drumul naţional 24, spre Tecuci.

Citeşte şi