Vă mai amintiţi de Mihai Gruia Sandu, alias Arlechino? Cum se contrează pe scenă cu Anca Ţurcaşiu

Anca Turcasiu si Mihai Gruia Sandu joaca, alaturi de alti actori cunoscuti cum ar fi Andrei Duban, Andreea Samson, Doina Antohi, Andrei Mateiu si Daniel Burcea, in piesa frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani, "Toc Toc".

03 mart. 2017, 10:35
Vă mai amintiţi de Mihai Gruia Sandu, alias Arlechino? Cum se contrează pe scenă cu Anca Ţurcaşiu

Dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie, spectacolul de comedie „TOC TOC” te face sa treci rapid de la ras la induiosare, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Anca Ţurcaşiu trăieşte un coşmar! Cântăreaţa şi-a mărturisit drama: „E un nonsens să mă gândesc la viitor!”

Pe 25 februarie, la Cinema Pro, actorii au facut senzatie pe scena! Cei prezenti in sala au fost antrenati intr-o serie de intamplari hazlii in care poantele de limbaj si gagurile vizuale se succedau in ritm alert. Spectatorii au aflat ce legatura poate exista intre o maniaca a curateniei (Andreea Samson), un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), un tanar care nu poate pasi pe linii si care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Andrei Mateiu), o habotnica religioasa cu mania verificarilor (Anca Turcasiu), o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu).

Unul din momentele care au starnit hohote de ras si ropote de aplauze a fost o iesire „nervoasa” a lui Mihai Gruia Sandu, actor ce l-a interpretat pe medicul Fred care suferea de sindromul Tourette, catre Maria, personaj interpretat de Anca Turcasiu: „Ce c**va, ce c**va, c**va!”.

Replica Ancai, o habotnica religioasa cu mania verificarilor in piesa „Toc Toc”, a fost geniala, sala aplaudand minute in sir fara intrerupere: „Vai! Doamne, iarta-ma! Parca as fi intr-o carciuma, nu intr–un cabinet medical”.

Citeşte şi Clipe de panică pentru Anca Ţurcaşiu. A fost implicată într-un accident rutier

La finalul spectacolului, actorii au petrecut cateva zeci de minute cu spectatorii pentru a imparti autografe si a face poze cu fanii.

Regia spectacolului „Toc Toc” este semnata de Ricard Reguant, regizorul spaniol care in 2005 a montat mega succesul Muzicalul Chicago la Teatrul National din Bucuresti si care in 2015 a fost laureat Broadway World. Urmatoarea reprezentatie va avea loc pe 18 martie, de la 20.00, la Cinema Pro.