Acuzaţii grave pentru Florin Salam. A ţepuit mulţi oameni importanţi

Retragerea lui Florin Salam pe o perioadă neterminată de timp din muzică a produs un adevărat cutremur în lumea manelelor. Fanii artistului, dar şi componenţii formaţiei sale au intrat în stare de şoc. Cu toate acestea, bomba abia acum urmează!

27 aug. 2017, 13:36
Acuzaţii grave pentru Florin Salam. A ţepuit mulţi oameni importanţi

Celebrul interpret de manele a luat decizia de a nu mai cânta, fără să-i pese de cineva, scrie spynews.ro. Conform unor surse bine informate, în momentul în care a renunţat la scenă, Salam nu s-a consultat cu oamenii alături de care a strâns o avere la care alţii nici nu îndrăznesc să viseze.

Citeşte şi Adevărul a ieşit la iveală. De ce nu mai cântă Florin Salam

După ce au aflat că artistul a decis să se retragă, oamenii din formaţia manelistului au luat foc. „I-au spus în faţă că i-a ţepuit. Toţi cei din formaţie s-au considerat nedreptăţiţi. Cum să se retragă fără să le spună? Oamenii i-au zis că i-a lăsat baltă, fără bani, fără niciun orizont. Dacă discuta cu ei atunci când a luat decizia de a se retrage, poate nu se ajungea aici. Au şi ei familii… Au facturi de plătit. Frumos era să le fi dat nişte bani şi poate nu se ajungea la scandal. Pur şi simplu, Florin i-a abandonat”, ne-a declarat un apropiat al lui Florin Salam.

Citeşte şi Românca implicată în orgiile de la vila lui Berlusconi, party cu Florin Salam

Revenirea e în pericol

Florin Salam plănuieşte să se întoarcă acolo unde a cunoscut celebritatea. Conform unor surse apropiate acestuia, manelistul urmează să-şi înceapă cântările pe data de 12 Septembrie. Din câte se pare, revenirea artistului va avea loc la insistenţele temutului interlop Mircea Nebunu’.

Problema e că, în acest moment, oamenii care au făcut parte din formaţia lui Florin Salam nu mai vor să cânte cu acesta. Din acest motiv, este posibil ca revenirea artistului în lumina reflectoarelor să fie amânată.