ACUZAŢII uluitoare: O învăţătoare îşi acuză colegii că i-au golit clasa de bănci şi scaune VIDEO

Bătaie pe bănci şi scaune la o şcoală din Capitală. O învăţătoare îşi acuză colegii că i-au golit clasa peste noapte. În prima zi de cursuri, Şcoala Generală nr. 88 din cartierul Titan a fost un adevărat şantier. Părinţii elevilor care învaţă aici au fost chemaţi, pe 15 septembrie, pentru a zugrăvi şi a repara băncile care arată ca după război.

16 sept. 2014, 08:20
ACUZAŢII uluitoare: O învăţătoare îşi acuză colegii că i-au golit clasa de bănci şi scaune VIDEO

Curtea Şcolii Generale nr. 88 din Capitală este plină de scaune şi bănci, iar din clase se aud bormaşini. Prima zi de cursuri a trecut, dar la şcoală, şantierul este încă în toi. O învăţătoare roboteşte prin curte, căutând o băncuţă mai trainică.

Eu nu am mese, scaune. Eu sunt învăţătoare la clasa a II-a. Îmi oprisem acolo nişte mese, scaune şi nu mai am nimic. Clasa arată ca după război. Pe timpul nopţii, ceilalţi dascăli au venit la şcoală şi cum au găsit ceva, au luat şi au dus în clasă. Când am venit, dispăruseră toate. Am cu markerul pe bănci şi scaune şi le-am găsit în altă sală”, a spus învăţătoarea.

Învăţătoarea a precizat că legislaţia greoaie este de vină pentru tot ce se întâmplă acum.

Directorul şcolii recunoaşte că pentru majoritatea elevilor cursurile încă nu au început, dar spune că reparaţiile sunt pe sfârşite. „Toate băncile sunt în clasă. S-a rezolvat. În prima zi de şcoală s-au ţinut cursuri doar la clasa pregătitoare. Mai sunt nişte finisări de făcut şi cu asta se termină toată lucrarea„, a explicat directorul şcolii.

CITEŞTE ŞI: Pricopie: Iau în calcul ca şcolile să organizeze activităţi cu o săptămână înainte de începerea cursurilor