Acuze GRAVE după finala ROMÂNII AU TALENT 2017. „Sunt un pic debusolată, dar îmi revin”

Paula Rad (29 de ani), soprana cu voce de aur care a ajuns în finala ROMÂNII AU TALENT 2017, este foarte supărată că a prins însă doar locul al şaselea.

05 iun. 2017, 07:01
Acuze GRAVE după finala ROMÂNII AU TALENT 2017. „Sunt un pic debusolată, dar îmi revin”

Paula Rad era ferm convinsă că va câştiga, ba chiar a renunţat la postul de femeie de serviciu, pentru a se pregăti ca o adevărată profesionistă, iar acum digeră greu marea înfrângere.

„Sunt un pic debusolată, dar îmi revin. În momentul ăsta nu ştiu ce o să fac. Am nevoie de câteva zile ca să-mi pun ordine în gânduri. Îmi doresc câteva zile de odihnă, după care mă voi gândi la viitorul meu”, a spus Paula Rad, vizibil nemulţumită de clasament, pentru Click.

ROMÂNII AU TALENT 2017. REVOLTĂ după ce LORELAI MOŞNEGUŢU a câştigat show-ul de talente

Câştigătoarea marelui premiu, Lorelai Moşneguţu (14 ani),fetiţa fără mâini şi fără femur, a stânit şi ea comentarii din partea internauţilor. Aceştia au dezbătut aprig clasamentul, menţionând că trupa Ok World Wide ar fi meritat primul loc, nicidecum Lorelai Moşneguţu , care a fost mai degrabă un caz social, decât un real talent.

„E foarte simplu – trupa Ok World Wide trebuia să câştige. În rest, pe locurile 2 şi 3, întrebarea se pune dacă Lorelai a fost mai bună decât ceilalţi care au cântat în seara aceasta. Lorelai a cântat mediocru. Plus că mai erau şi băieţii, cel cu deficienţă şi cel cu opera. Amândoi, mai buni decât Lorelai. Nu mi se pare corect să iei la rând toate emisiunile de gen şi să prezinţi peste tot cazul. Lumea ştia deja povestea. Ea nu are mâini şi este dramatic, dar asta nu o impiedică să cânte”, a scris Cristian Verzea pe pagina de Facebook oficială a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

Un altul a adăugat: „Felicitări acestui caz social, nu talent! Nu am nimic cu fata, Doamne Fereşte, dar acesta e un caz social. Cred că câştiga şi Eurovisionul. O avea voce, dar nu e de locul 1, dacă era normală nu câştiga, nu că acum ar fi anormală, Doamne fereşte de aşa ceva, dar lumea a votat din milă, nu pentru talent”, şi-a vărsat of-ul Iulian Marius.