Adelina Pestriţu este însărcinată. Cum s-a dat de gol

Adelina si Speak isi tin in permanenta fanii la curent cu ceea ce fac, fiind doua persoane foarte active pe conturile lor de socializare.

01 feb. 2015, 15:49
Adelina Pestriţu este însărcinată. Cum s-a dat de gol

Adelina si-a pus prietenii virtuali pe ganduri, dupa ce a postat cateva fotografii realizate la nunta unor prieteni. Rochia superba purtata de Adelina, ii scoate in evidenta burtica, fapt care i-a facut pe admiratori sa creada ca este insarcinata. „Casa de Piatra, Monica si Catalin!!! With my man”, a scris Adelina in dreptul fotografiei.

Citeşte şi Adelina Pestriţu şi Speak, FOTOGRAFIE INTIMĂ din dormitor. Peste 22.000 like-uri: Aşa preludiu, maaa

Adelina si Speak isi doresc sa devina parinti cat mai curand si spera ca visul sa li se indeplineasca anul acesta. „Voi cand faceti pasul?”, „Sunteti o pereche minunata”, „Cel mai frumos cuplu. Sa va iubiti mult”, Esti gravida?’ au fost comentariile admiratorilor.

Adelina Pestritu declara recent ca nu este speriata de faptul ca a trecut printr-o casnicie esuata si ca este pregatita oricand sa o ia de la capat. “E ca si cum am fi casatoriti, doar ca lipseste acel act si marea petrecere! Ma simt pregatita in totalitate sa fac o a doua nunta! E o responsabilitate foarte mare!”, a declarat Adelina. Bruneta viseaza la o nunta foarte mare, iar nasi vor fi Madalin Ionescu si sotia lui, Cristina, scrie wowbiz.ro.

Adelina Pestriţu şi-a pus fanii în cap. Adevărul a ieşit la iveală. „Mincinoaso!”