Adelina Pestriţu este istorie. Speak s-a cuplat cu o altă brunetă sexy FOTO

Speak, fostul iubit al Adelinei Pestrițu, a plecat la mare single și s-a întors "in a realationship". Deși părea că suferă încă după fosta lui iubită, artistul s-a lăsat prins în mrejele unei alte brunete superbe.

03 mai 2017, 09:55

Singur de jumătate de an, Speak a reușit să-și deschidă inima și brațele pentru altă femeie, scrie libertatea.ro. Despărțirea de Adelina care în mod evident nu s-a produs în cei mai buni termeni și care, la fel de evident, i-a lăsat un gust amar, părea să-l fi săturat de amor. Dar, ce să vezi, atmosfera de la mare, distracția și euforia specifică minivacantei de 1 Mai i-au schimbat puțin optica. Astfel, Speak s-a lipit de o brunetă drumușică foc, precum marca de scrisoare.

Citeşte şi Imaginile care spun totul. Speak a uitat-o definitiv pe Adelina Pestriţu. Cu cine a fost surprins la Loft cântăreţul

Nu se laudă cu asta pentru că e băiat discret, dar cei prezenți în clubul în care s-au desfășurat „ostilitățile” pot spune cu mâna pe inimă că între ei e pură chimie.

Bruneta e verișoara lui BRomania

Fata, bruneta, pe numele ei Diana, nu este tocmai străină de showbiz, ci face parte din el, ce-i drept, tangențial. Tânăra este verișoara cunoscutului vlogger BRomania, Matei Dima.

Se pare că Matei este și cel care le-a făcut lipeala întrucât, în ultima perioadă, a fost nedespărțit de Speak.

Așadar, Adelina este istorie, Diana este acum la putere!