Adelina Pestriţu este prietenă cu duhovnicul ei. Preotul o controlează la cele 23 de tatuaje FOTO

Adelina Pestrițu, o nonconformistă prin definiție, a vorbit fără ascunzișuri despre cum îmbină viața personală cu cea profesională, care este puțin cam zbuciumată. 

11 sept. 2017, 11:02

Frumoasa brunetă și-a schimbat înfățișarea de multe ori, în ultimii ani întrucât a spus că detestă monotonia, scrie evz.ro. Astfel, pe lângă tunsorile extravagante, Adelina și-a dorit și multe tatuaje, pe tot trupul. În prezent ea a ajuns la un număr record de… 23!

Citeşte şi Adelina Pestriţu este ÎNGRIJORATĂ. „Ne rugăm pentru…”

Adelina a dezvăluit că până și duhovnicul ei, cu care o relație foarte bună, o întreabă de fiecare dată când o vede ce tatuaj și-a mai făcut.

„Recunosc că duhovnicul meu nu este un preafericit din acest punct de vedere. Atunci când avem o întâlnire pentru sfeștanie sau la biserică, unde merg pentru că așa este frumos și așa simt, deci de câte ori ne întâlnim, mă întreabă: ce tatuaje mai ai?’ Da, am un duhovnic foarte prietenos și chiar dacă statutul dânsului este unul aparte, avem o prietenie deschisă și îi pot povesti foarte multe. Îi pot cere sfaturl ori de câte ori am nevoie”, a mărturisit Adelina.

Citeşte şi Adelina Pestriţu este SINGURĂ. „Mi-aş fi dorit să am o relaţie…”

Ea susține că toate tatuajele de pe trupul ei o reprezintă, două dintre acestea, amplasate pe picioare, reprezentând de fapt două rugăciuni.

„Sunt două tatuaje pe gleznă, sunt în sanscrită, și sunt două rugăciuni de protecție. Aș fi putut să le scriu în română, dar îmi doresc să fie un secret în privința a ceea ce scrie pe mine. Întotdeauna am considerat că nu putem să facem nimic fără credință”, a mai spus Adelina Pestriţu.