Adelina Pestriţu se teme: „Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua!”

Adelina pestriţu va deveni mămică în această vară, ea fiind gravidă în primul trimestru. Ipostaza în care se găseşte vedeta astăzi este una prin care ea a mai trecut chiar în timpul divorţului de Liviu Vârciu. Atunci, din cauza unor complicaţii, bruneta a pierdut sarcina.

03 feb. 2018, 07:54
Adelina Pestriţu se teme: „Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua!”

Adelina Pestrițu a povestit că a mai trecut prin experienţa unei sarcini, dar pe care din păcate nu a putut să o ducă la capăt. O perioadă, vedeta a rămas cu sechele din cauza acestui episod trist din viața ei.

Adelina Pestriţu, însărcinată. Liviu Vârciu, primele declaraţii: Doar un copil o poate linişti

„A fost un proiect al nostru. Din păcate, finalul nu a fost unul fericit, mai ales pentru mine, pentru că am avut parte de o sarcină extrauterină. În perioada divorțului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată și pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă, care putea oricând să îmi explodeze în corp, să fac hemoragie internă și să se întâmple și alte lucruri mai grave. Slavă Domnului că medicina avansează pe zi ce trece. Am făcut un tratament medicamentos cu metotrexat, am stat internată și am scăpat cu bine. O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în brațe. Probabil că m-am și gândit foarte mult la asta și m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina. Eu am ținut din scurt această problemă. Medicii mi-au spus că sunt cincizeci la sută șanse să fie totul bine. Vom vedea ce se va întâmpla în momentul în care voi rămâne însărcinată”,  povestea Adelina, într-un interviu acordat pentru revistatango.ro.

Acum, Adelina a anunţat că a trecut cu bine de primul trimestru de sarcină şi că alături de iubitul ei Virgil urmează să-şi crească copilul din această vară când trebuie să vină pe lume.