Adelina Pestriţu vorbeşte despre momentele grele din sarcină, despre frica de naştere şi numele copilului

Adelina Pestriţu este însărcinată! Vedeta a anunţat pe pagina sa de socializare că este însărcinată în luna a treia. Adelina trăieşte de aproape un an o poveste de dragoste cu Virgil Şteblea. 

05 feb. 2018, 18:11

„Grețurile și stările de rău și-au făcut apariția. Dintr-o dată. Nu știam cât mă vor ține și cât de intense vor fi. Le aveam mai accentuate în prima parte a zilei, imediat cum mă trezeam, urmând să-mi revin cât de cât, dar nu complet, până seara. Am avut momente în care n-am suportat parfumurile după care eu eram înnebunita înainte. Virgil nici nu a stat prea mult pe gânduri și a renunțat de bunăvoie la parfum (că așa e el, grijuliu). Mirosul de mâncare gătită mi se părea chin. Nu-mi doream să mănânc decât avocado, ardei gras cu sare, murături și să beau zeama de la varza murată. A fost o perioada grea, dar dr. care mă supraveghează, Ioana Drăgan, m-a asigurat că aceste grețuri sunt semnale ca bebelușul se dezvoltă cum trebuie și mi-a sugerat să am o perioadă liniștită și să mă alimentez foarte sănătos. Aveam săptămâni în care nu puteam să ies din casă pentru că nu știam unde mă vor lua stările de rău. Slavă Domnului că nu m-au ținut decât o lună jumătate. Acum mă simt perfect. În prima lună a sarcinii aveam stări de somnolență. Dormeam și câte 14 ore legate, fără să am dureri de cap. Cât despre pofte, în prima luna mi-aș fi dorit să mă mut în frigider sau în sertarul cu dulciuri. Mâncam orice mi-a spus Ioana (dr.) că am voie. Dacă ajungeam în vizita, frigiderul gazdei devenea ținta mea sigură. Până nu-mi băgam nasul să vad ce bunătăți are la rece, nu mă lăsam”, a scris Adelina Pestriţu pe blogul ei.

Vedeta a mărturisit că a început să se îngraşe puţin, dar nu-i este teamă de kilogramele în plus. Este fericită că este însărcinată şi pentru ea doar copilul ei contează. 

Vezi şi: Adelina Pestriţu, DECIZIE-BOMBĂ după ce a anunţat că este GRAVIDĂ. Ce a hotărât legat de relaţia cu TATĂL COPILULUI

„Cântăresc mai mult cu un 1 kg și jumătate față de perioada în care nu eram însărcinată. Dar sunt pregătită să mă îngraș, să mă transform, dacă asta ține de binele și sănătatea bebelușului”, a spus Ade.

Privind numele copilului, fosta prezentatoare este hotărâtă să aleagă un nume de sfânt, dar nu ştie încă ce pentru că aşteaptă ca medicul să-i spună dacă o să aibă fetiţă sau băiat.

„Încă nu am aflat ce va fi. Nici nu vreau să mă setez pe o supoziție. Vreau ca medicina evoluată să-mi facă această surpriză plăcută și apoi să ne gândim și la numele ce-l va purta. În orice caz, orice ar fi, ne dorim să poarte și un nume de sfânt”.

Vedeta mărturiseşte că este speriată de naşterea naturală. 

„Mi-e cam frică de o naștere normală. Le consider eroine pe cele care o fac. Însă, am încredere totală în medicul meu și-i voi urma sfaturile, astfel încât totul sa fie ok cu bebele pentru că până la urma el e cel mai important în momentul ăsta”, a mărturisit Adelina.