ADEVĂRATĂ TELENOVELĂ. O divă de la noi a rămas însărcinată, iar tatăl copilului se însoară cu altă femeie şi face copil şi cu ea

Scandalul dintre cei doi foști iubiți a făcut, de-a lungul timpului, deliciul publicului, între cei doi existând acuzații legate de infidelitate, dar și de violențe. Cu toate acestea, la un moment dat, după ce s-au porcăit prin presă, cei doi s-au împăcat suficient de mult timp pentru ca el să o lase însărcinată. Și să o părăsească din nou.

22 sept. 2017, 07:54

Între Alina Grigore, celebră în showbiz ca „Pantera Neagră” și fostul ei iubit, Adi, lucrurile păreau să se fi liniștit și, în ultima vreme, se credea că, de fapt, s-au împăcat, scrie spynews.ro. Doar că, spun sursele noastre, împăcarea lor nu a durat prea mult timp, el lăsând-o însărcinată și plecând, din nou, de lângă ea. iar motivul pentru care a plecat este legat de o brunetă de-a dreptul apetisantă, originară din Craiova, pe nume Adelina.

Citeşte şi Veste URIAŞĂ primită după gratii de CRISTI BORCEA

„Da, ne iubim foarte mult. Suntem împreună de câteva luni, dar sunt cele mai frumoase luni de până acum. În decembrie va fi cununia, la anul vor face nunta. Dacă la cununie vor fi doar câțiva apropiați, doar 30-40 de persoane, la nuntă va fi mult mai multă lume, vom face o petrecere pe cinste. Ne dorim și un copil, cât mai repede”, a spus Adi.

Iar Adelina, bruneta care l-a făcut să uite definitiv de Alina, pare să aibă câteva atuuri incontestabile. În primul rând, arată foarte bine și, în plus, la fel ca și Adi, este pasionată de tatuaje, lucru care l-a cucerit iremediabil pe acesta.

Citeşte şi O artistă însărcinată de la noi pune viaţa copilului în pericol. Vedeta a COMIS-O grav la ultimul concert FOTO

Se certau pentru copilul pe care îl au împreună

Alina Eiko și fostul ei iubit, Adi, s-au certat ca la ușa cortului din cauza copilului pe care îl au împreună. Mai exact, se pare că fostul iubit al „Panterei Negre” nu voia, sub nicio formă să renunțe la ideea că fiul său nu are ce căuta, măcar pentru câteva ore, în preajma mamei sale. Iar evident, Alina Eriko, mama distrusă de faptul că nu își putea vedea odorul, a încercat să îi ceară socoteală fostului iubit și, la început cu frumosul, să îl implore să aibă milă de ea. Dar, cum Adi, tatăl copilului părea să fie de neclintit în decizia lui de a o ține departe de micuț, discuția dintre cei doi a devenit una mai mult decât o ceartă, cuvintele triviale fiind la ordinea zilei. Mai mult chiar, susține „Pantera Neagră”, fostul iubit a și lovit-o.