Adolescentul român linşat în Franţa ar fi fugit dintr-un centru de psihiatrie din România

Noi detalii ies la iveală în privinţa adolescentului român linşat în Franţa, după ce a fost bănuit de furt. Tânărul ar fi fugit dintr-un centru de psihiatrie din România pentru a se alătura familiei sale aflate în Franţa.

21 iun. 2014, 06:47
Adolescentul român linşat în Franţa ar fi fugit dintr-un centru de psihiatrie din România

Băiatul bătut se numeşte Gheorghe şi are 17 ani, potrivit presei franceze, citată de România TV. El ar fi fugit dintr-un centru de psihiatrie din România şi a ajuns în Franţa, la părinţii săi, folosind o identitate falsă. Se pare că aceştia ar fi, de fapt, părinţii săi adoptivi.

Între timp, anchetatorii încearcă să-i găsească pe cei care l-au bătut până l-au lăsat inconştient pe marginea drumului. Ei merg pe ipoteza unei răzbunări. Băiatul ar fi jefuit apartamentul mamei unui cunoscut traficant de droguri, iar interlopii au luat măsuri.

Este inacceptabil ca unii să-şi facă singuri dreptate„, a declarat primarul din Pierrefitte-sur-Seine, Michel Fourcade.

Cartierul de la periferia Parisului, unde s-a produs tragedia, este rău famat, cunoscut ca un fief al traficanţilor de cannabis. Aşa s-ar explica de ce familia şi prietenii băiatului n-au îndrăznit să-l viziteze la spital. Românul este internat la subsolul unui spital vechi din centrul Parisului şi se află în comă profundă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

CITEŞTE ŞI: Fotografiile care au ŞOCAT Franţa: Adolescentul român bătut la Paris, TUMEFIAT de loviturile primite