Detalii ŞOCANTE despre ROMUL LINŞAT în Franţa: Spărsese locuinţa unuia dintre TRAFICANŢI

Noi detalii şocante în cazul tânărului ţigan aproape ucis în bătaie în Franţa au fost dezvăluite de publicaţia britanică The Telegraph, în care apar şi imaginile şocante cu tânărul ţigan linşat şi abandonat în căruciorul de supermarket. Se pare că românul ar fi spart chiar locuinţa unui traficant de droguri, de unde şi răzbunarea cumplită a acestora.

RomaniaTV.net
20 iun. 2014, 10:05

Anchetatorii merg pe varianta unei răzbunări a interlopilor. Între timp, presa franceză este scandalizată de publicarea în presa britanică a fotografiilor cu ţiganul român, aproape mort.

„Imaginile care vor şoca Franţa”, acesta este titlul sub care „The Telegraph” a publicat odioasele imagini. Francezii, cărora legea le interzice publicarea imaginilor cu victime minore, s-au arătat furioşi pe colegii britanici care au îndrăznit să publice astfel de poze, care trebuiau să rămână doar în dosarul de anchetă. De altfel, presei franceze i s-a cerut clar să NU publice aceste fotografii cu minorul român, jurnaliştii riscând amenzi uriaşe şi dosare penale.

Pista răzbunării

Autorităţile franceze continuă să-i caute pe vinovaţi şi merg pe ipoteza unei răzbunări. Potrivit anchetatorilor, băiatul este bănuit că a jefuit apartamentul mamei unui cunoscut traficant de droguri, iar gruparea infracţională şi-a făcut dreptate singură, aproape omorându-l în bătaie.

Această dramă este, înainte de toate, un act de barbarie, un linşaj. La origine s-a aflat un grup de indivizi, este vorba despre mai multe persoane, numărul lor diferă în funcţie de martori. Mobilul acestui linşaj a fost o răzbunare personală.

De altfel, cartierul de la periferia Parisului unde s-a produs nenorocirea, este unul rău famat, cunoscut ca un fief al traficanţilor de cannabis, care şi-ar ascunde aici marfa.

Aşa s-ar explica de ce familia şi prietenii băiatului, numit de presa franceză „Darius”, n-au îndrăznit să-l viziteze la spital.

Românul este internat la subsolul unui spital vechi din centrul Parisului şi se află în comă profundă, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire. Ieri, băiatul a fost vizitat de ministrul pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici.