Adrian Cristea vrea o carieră în MODELING. Cătălin Botezatu: „Săracul!”

Adrian Cristea vrea să încerce o nouă carieră în modeling, după retragerea din fotbal. Cunoscutul designer Cătălin Botezatu a declarat că în România a fi model nu este o meserie care să asigure un trai decent.

22 feb. 2017, 16:48
Adrian Cristea vrea o carieră în MODELING. Cătălin Botezatu: „Săracul!”

„Adrian Cristea, ăla al lui Bianca, se face manechin?! Și unde o să prezinte? Eu nu cred asta! Eu cred că este altceva. Parcă l-au băgat unii să fie imaginea unei fabrici de îmbrăcăminte de prin Moldova și se dădea el drept patron al acelei fabrici. Am auzit și eu că Adrian Cristea se apucă de modelling pentru că ar sta rău cu banii. Săracul! Dar nu știu ce să zic. El a fost un fotbalist OK, nici prost, nici n-a excelat. Mai ales că ne știm și a fost și dinamovist, iar eu nu am ascuns niciodată că sunt dinamovist, n-aș vrea să zic ceva aiurea. Dar, din punctul meu de vedere, pentru un fotbalist care nu mai are viitor în fotbal cum e el, nu e rău să facă asta, dar el nu este vreun Beckham. El se încadrează ca imagine și ca model, ca să pozeze, în tipologia modelului de peste 30 de ani, care poate poza foarte bine de la o ținută casual până la o ținută de ceremonie. Ceea ce nu e rău… Doar că în România ăsta nu este un gheșeft, nu este un job din care să trăiești măcar decent. Dacă era afară și era un fost fotbalist al unei echipe cunoscute și poza pentru un brand celebru, era cu totul altceva. El ca om e OK, nu pot să spun că este un bărbat urât”, a spus Cătălin Botezatu pentru Ring.

Adrian Cristea a ajuns la SAPĂ DE LEMN. Din ce trăieşte fostul fotbalist ACUM

Cătălin Botezatu a remarcat în ultima vreme fotbaliști români care ar putea ajunge modele: „Adi Mutu poate fi un exemplu de tip care ar putea face carieră în modelling, dar nu cred că e cazul. Un tip elegant, întotdeauna în trend cu moda. Și Ciprian Marica”.