Adrian Mititelu, audiat timp de 7 ore la DNA Bucureşti în dosarul Universitatea Craiova – FRF

Adrian Mititelu a declarat, joi, după ieşirea de la audierile DNA Bucureşti, că se va face dreptate pentru Universitatea Craiova. Mitietlu a anunţat că echipa va reveni în competiţie curând.

24 mart. 2016, 20:00
Adrian Mititelu, audiat timp de 7 ore la DNA Bucureşti în dosarul Universitatea Craiova – FRF

Adrian Mititelu s-a deplasat joi la DNA Bucureşti. Potrivit gsp.ro, fostul finanţator al FC U Craiova a fost audiat în cazul plângerilor penale formulate de către acesta împotriva Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi CS U Craiova.

Adrian Mititelu a povestit pe contul său de Facebook cum a fost întâlnirea sa cu procurorii DNA: „Astăzi am fost la DNA Bucureşti în calitate de parte vătămată în dosarul distrugerii Universităţii Craiova, partea a II-a. Aştept această zi de 3 ani… sincer la un moment dat credeam că nu mai vine. După 7 ore extenuante de audieri, am plecat spre casă la Craiova, cu convingerea în suflet, că se va face dreptate pentru Universitatea Craiova şi cel mai important, faptul că echipa va reveni în competiţie curând. Mai multe nu pot să vă spun, deoarece nu vreau să afectez ancheta în curs”.