Adrian Mutu, despre SCANDALUL cu Gică Hagi. „Nu cred că ar trebui să ne sunăm!”

Adrian Mutu a oferit o nouă replică în scandalul cu Gică Hagi, după ce a catalogat ca "penibil" modul în care "Regele" a vorbit despre echipa naţională a României.

16 mai 2018, 13:15
Adrian Mutu, despre SCANDALUL cu Gică Hagi. „Nu cred că ar trebui să ne sunăm!”

Adrian Mutu susține că îi poartă un respect deosebit nașului său, dar a precizat că nu trebuie să fie de acord cu tot ce spune Gică Hagi.

„Nu am vorbit cu Gică, o să vorbim când o să ne vedem. Nu am spus că este penibil. Este o persoană pe care o respect foarte mult. Nu cred că ar trebui să ne sunăm, nu cred că avem ceva de discutat în afara de Ce mai faci?. Sper că a rezolvat problemele cu Contra, cu mine nu are nicio problemă. Îl respect, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu și de acord cu ce spune”, a declarat Adrian Mutu.

Gică Hagi, atac dur la Cosmin Contra: „Ianis a fost cel mai decisiv jucător în 2018 şi nu e convocat!”

Scandalul a început când Gică Hagi i-a reproșat lui Cosmin Contra că Ianis Hagi și alți jucători de la Viitorul nu au fost convocați la națională. Adrian Mutu i-a luat însă apărarea selecţionerului şi l-a contrat dur pe naşul său.

„Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi să spună un asemenea lucru. Cosmin Contra e un super profesionist”, a spus Adrian Mutu.

Gică Hagi a replicat: „Cred că Mutu a folosit cuvântul greșit. Mai mult i se potrivește lui acel cuvânt. A fost un moment neinspirat al lui. Să-și facă el meseria, să devină antrenor și apoi vorbim. Nu cred că Mutu e în măsură să-mi spună mie că nu sunt profesionist după tot ce a făcut el în carieră. Îl voi sprijini în continuare pe Mutu, dar ar trebui să vadă lucruri, să asculte. Noi ne spunem părerea, suntem mai în vârstă și ar trebui să fim ascultați”.