Adrian Mutu este încă însurat OFICIAL. Divorţul de Consuelo n-a fost RECUNOSCUT

Adrian Mutu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Sandra Bachici, iar cei doi aşteaptă un copil. Singurul motiv de supărare al celor doi este că încă nu pot face nunta.

20 sept. 2016, 14:27
Adrian Mutu este încă însurat OFICIAL. Divorţul de Consuelo n-a fost RECUNOSCUT

Adrian Mutu a solicitat judecătorilor români, în iunie, să recunoscă decizia de divorţ dintre el şi Consuelo Matos, fosta soţie, având în vedere că acesta a fost pronunţat în Republica Dominicană. Mutu declara atunci că va face nunta imediat cum instanţa se pronunţă.

Adrian Mutu arunca BOMBA. Ce spune despre fosta lui iubire, Consuelo

La primul termen, care a avut loc pe 8 septembrie, judecătorii au amânat judecata pentru luna noiembrie, pentru ca Adrian Mutu să facă dovadă că decizia de divorţ dintre el şi Consuelo a rămas definitivă.

În aceste condiţii, Adrian Mutu mai are de aşteptat până să facă nunta cu Sandra Bachici.

Adrian Mutu, tată pentru a patra oară. Sandra Bachici este GRAVIDĂ

Adrian Mutu s-a căsătorit în 2001 cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Adrian Mutu a divorţat de Consuelo în urmă cu doi ani.