Adrian Mutu, primul SCANDAL. „Dinamo e un club MEDIOCRU”

Adrian Mutu a fost deranjat de eşecul cu CFR Cluj, scor 0-2, şi spune că, din punct de vedere al jocului, Dinamo este în acest moment o echipă "mediocră".

22 nov. 2016, 08:47
Adrian Mutu, primul SCANDAL. „Dinamo e un club MEDIOCRU”

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, anunţă schimbări importante din iarnă. Mutu vrea să aducă 2-3 jucători importanţi şi să „scape” de fotbaliştii care au ajuns la nivel de blazare sau care nu pot ajuta echipa din punct de vedere al valorii sportive.

Adrian Mutu, inel de logodnă cu diamant de zeci de mii de euro pentru Sandra Bachici FOTO

„Ştiu câţiva jucători pe care i-aş dori la echipă. Nu foarte mulţi, cum s-a întâmplat în trecut. Vreau 2-3 jucători importanţi.

Eram dezamăgit de atitudinea băieţilor care nu şi-au dat seama de importanţa meciului de aseară. Dinamo venea după o serie de rezultate bune, am ratat o şansă de a face un pas important pentru că Steaua şi Craiova nu obţinuseră rezultate bune. Dinamo se află, la nivelul echipei, într-o mediocritate de câţiva ani. Asta am încercat să fac atunci când am vrut să pun presiune. Am încercat să-i fac să respecte blazonul, dar în momentul de faţă e un club mediocru la nivelul jocului.

Din decembrie vom face unele schimbări, să aducem acei 2-3 jucători de care vorbeam şi să vindem unii jucători despre care noi credem că nu ne pot ajuta. Deocamdată, nu i-am cerut bani domnului Negoiţă pentru că sunt în tatonare cu jucătorii”, a declarat Adrian Mutu la ProSport LIVE.