Adrian Mutu s-a însurat a treia oară. În aceeaşi zi şi-a botezat şi al patrulea copil, pe Tiago VIDEO

Adrian Mutu a devenit în acest weekend mire pentru a treia oară. De data aceasta a dus-o în faţa altarului pe Sandra. În aceeaşi zi, briliantul şi-a creştinat şi băieţelul, pe Tiago. La marele eveniment tatăl şi fiul au purtat ţinute asemănătoare, în timp ce Sandra a strălucit într-o ţinută care i-a pus în evidenţă silueta perfectă.

RomaniaTV.net
16 oct. 2017, 05:30

Cununia religioasă a avut loc la Biserica „Sf. Spiridon Nou” din Capitală. Sandra, mireasa briliantului a atras privirile tuturor cu rochia pe care a purtat-o în Biserică.

În aceeaşi zi, Adrian Mutu şi-a botezat şi băieţelul. Creştinarea micuţului Tiago a avut loc la o biserică din Pipera. Fericiţii părinţi au sosit cu un bolid de lux, fiind aşteptaţi de invitaţi, dar şi de o mulţime de bodyguarzi.

Când a coborât din maşină, soţia „Briliantului” a magnetizat privirile tuturor. Fotomodelul a ales să îmbrace o salopetă roz, care i-a pus în valoare silueta perfectă. Sandra şi-a accesorizat ţinuta cu o poşetă în forma de scoică.

 

Fostul fotbalist a cheltuit o mică avere pentru ţinutele de la acest eveniment, pentru că a ţinut foarte mult să se asorteze cu fiul său. Numai pentru costumul lui şi costumul juniorului, croite la indigo, oficialul Federaţiei Române de Fotbal a scos din buzunar 5.000 de euro. Imediat după botez, Mutu a postat pe reţelele de socializare fotografii din timpul botezului.

La petrecerea de nuntă au participat 300 de invitaţi. Meniul poartă denumirea de „meniu Brilliant”, întrucât a fost făcut pe gustul lui Adrian. Nuntaşii au avut în farfurii o reinterpretare a salatei caprese, sub forma unui mousse din mozzarela, ricotta, roşii, mentă şi busuioc, somon cu guacamole şi orez, ceafă de porc cu mușchi de curcan învelit în pancetta. S-au regăsit şi elemente din bucătăria moleculară, precum sferă moleculară din gorgonzola şi praf de vin roşu. Un astfel de meniu costă 200 de euro, însă banii nu sunt o problemă, pentru că invitaţii au fost toţi cu dare de mână. De altfel, Adrian Mutu a vîndut drepturile de televizare a evenimentelor pe 20.000 de euro.