Adrian Mutu, TATĂ pentru a patra oară. Sandra Bachici este gravidă

Adi Mutu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Sandra, iar cei doi aşteaptă un copil. "Peste 9 luni", a declarat "Briliantul", în momentul în care a fost întrebat când va deveni tată.

02 iul. 2016, 09:27
Adrian Mutu, TATĂ pentru a patra oară. Sandra Bachici este gravidă

Mutu şi Sandra Bachici s-au logodit la începutul acestui an în Cuba, pe plajă, iar ceremonia a fost una restrânsă, scrie cancan.ro. Fostul fotbalist a intenţionat încă de atunci să facă nunta, însă nici în prezent acest lucru nu este posibil, chiar dacă el şi Sandra îşi doresc asta foarte mult. Zilele trecute, Mutu a solicitat judecătorilor români să recunoscă decizia de divorţ dintre el şi Consuelo, fosta soţie, având în vedere că acesta a fost pronunţat în Republica Dominicană.

Citeşte şi Adrian Mutu, scandal cu un CHLENER într-un club de manele FOTO

„Avocatul meu a depus cererea în instanţă, iar termenul a fost stabilit pentru 8 septembrie. Până atunci nu pot să fac nunta, chiar dacă şi eu, şi Sandra, ne dorim mult acest lucru. Imediat ce este recunoscută decizia de divorţ din Republicana Dominicană, facem nunta. Sper să se termine cât mai repede”, a declarat Adrian Mutu.

Citeşte şi Gestul IREAL făcut de Adrian Mutu faţă de soţia sa. Mama Sandrei este în STARE de ŞOC

El a făcut şi o dezvăluire bombă: Sandra este însărcinată. Întrebat când va deveni tată, Mutu a spus: „E posibil ca Sandra să fie însărcinată deja”. După care a răspuns la întrebare:”Peste nouă luni, dar nu spun totul acum”.