Afaceristul turc arestat după ce a lovit cu maşina un poliţist, dus la audieri

Omul de afaceri turc Abdullah Atas a fost scos din arest şi audiat, luni, la sediul Parchetului Tribunalului Bucureşti, în dosarul în care este acuzat că, băut fiind, a intrat cu maşina în poliţistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră.

17 aug. 2015, 12:45
Afaceristul turc arestat după ce a lovit cu maşina un poliţist, dus la audieri

Abdullah Atas, administratorul firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, a stat aproximativ 45 de minute în sediul Parchetului Tribunalul Bucureşti, apoi a fost dus cu o dubă înapoi în Arestul Poliţiei Capitalei.

Omul de afaceri turc a mai fost audiat şi în 6 august, surse judiciare declarând atunci, pentru Mediafax, că Abdullah Atas a refuzat să facă declaraţii în faţa anchetatorilor. Atas este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj, părăsirea locului accidentului şi conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte şi Noi PROBE în dosarul milionarului turc care a lovit un poliţist. Ce au declarat martorii

Abdullah Atas a fost arestat preventiv pe 3 august, de Tribunalul Bucureşti. După ce a fost arestat, Atas a fost încarcerat la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a fost dus de la Spitalul Floreasca. Pe 7 august, cetăţeanul turc a fost transferat în Arestul Poliţiei Capitalei.

Accidentul s-a produs pe 2 august, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul Gheorghe Ionescu era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Citeşte şi Poliţistul lovit cu maşina de milionarul turc a fost operat