Afirmaţie ŞOCANTĂ privind moartea studentei AURA ION. „A fost ASASINATĂ!”

Aura Ion a murit acum o săptămână, în tragicul accident aviatic din Apuseni. Tânăra de 23 de ani urcase în aeronava BN 2 pentru a merge să înveţe să fie un medic mai bun, dar a murit îngheţată undeva în Apuseni, după ce avionul a aterizat forţat. Familia tinerei este pur şi simplu de neconsolat şi cu fiecare zi ce trece de la tragedie durerea lor creşte direct proporţional cu dorul.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 20:24
Afirmaţie ŞOCANTĂ privind moartea studentei AURA ION. „A fost ASASINATĂ!”

„Fata mea a fost ASASINATĂ!”, spune tatăl fetei. „A fost lăsată să moară!”, sunt cuvintele bărbatului care a pierdut nu numai o fiică, ci şi un sprijin important în viaţă.

„Aura semăna cu mine, era dintr-o bucată. A fost singura persoana care ma punea la loc. Ea avea grija de noi, de fratii ei sa invete, de mine sa nu mai beau”, a povestit tatăl Aurei Ion, la Antena 1.

ACCIDENT AVIATIC. Mesajul său către moţii care au găsit primii epava avionului pilotat de Adrian Iovan, decedat şi el înainte ca salvatorii să ajungă la ei, este unul de respect : „Am un mare respect pentru motii din Apuseni. Cat timp mai exista oameni ca ei, mai am o speranta. Cat timp mai exista copii ca Aura, mai am o speranta”.

Bărbatul vorbeşte de speranţă, deşi are sufletul greu ca o piatră de moară. „Aura mai putea fi salvata. A supravietuit mai multe ore. Doctorul Zamfir a avut grija de ea. Il respecta foarte mult, iar acum inteleg si de ce. Pe cei vinovati nu am sa ii las in pace. Sunt sigur ca Armata ma va sustine. Un om de-al lor a fost asasinat. Fata mea a fost lasata sa moara”, a spus tatal acesteia.

Detalii INCREDIBILE ies la iveală după TRAGEDIA DIN APUSENI. Medicul Radu Zamfir a vorbit o oră la telefon

Structurile angrenate în căutarea avionului şi a victimelor accidentului produs la începutul săptămânii trecute în Apuseni au fost nevoite să apeleze la curieri pentru transmiterea unor informaţii sau a unor mesaje către echipajele de intervenţie, în condiţiile în care comunicaţiile, atât în releele telefonice, cât şi cele asigurate de STS au fost extrem de greu de folosit, a declarat, luni, şeful ISU Alba, colonel Dorel Sofica.

De asemenea, comunicarea către salvatori a coordonatelor exacte ar fi permis ajungerea primelor echipaje în circa 3-4 ore, a subliniat acesta

„Terenul accidentat, împădurit, ceaţa densă şi întunericul au îngreunat foarte mult deplasarea şi căutarea. Comunicaţiile, atât în releele telefonice, cât şi cele asigurate de STS au fost extrem de greu de folosit, fiind nevoie şi de folosirea curierilor”, a spus luni şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, colonel Dorel Sofica, în cadrul unei şedinţe a Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Şeful ISU Alba face DECLARAŢII HALUCINANTE despre accidentul aviatic

Acesta a subliniat că, pe lângă întuneric şi ceaţa densă, a fost foarte greu şi prin prisma sistemelor de telecomunicaţii, în condiţiile în care caracteristicile terenului au făcut ca şi staţiile ISU, asigurate din releele STS, şi telefonia mobilă să nu poată fi folosite sau să fie folosită numai o anumită reţea. „S-a ajuns până acolo încât s-au folosit şi agenţi pentru transmiterea unor informaţii sau unor mesaje către echipajele de intervenţie”, a afirmat şeful ISU.

Ce s-a întâmplat în avionul groazei la DOUĂ ORE după prăbuşire. Detaliul este INCREDIBIL