Află ce cizme să porţi în funcţie de siluetă

Sezonul cizmelor a venit, dar tu ştii ce fel de cizme îţi avantajează silueta?

RomaniaTV.net
14 oct. 2015, 11:02
Află ce cizme să porţi în funcţie de siluetă

Îti alegi cizmele în funcţie de tendinţele de sezon şi nici că ai putea greşi mai tare. Este esenţial, atunci când îţi alegi o pereche de cizme, să o faci în funcţie de forma corpului tău pentru ca acestea să te avantajeze, nu să sublinieze micile imperfecţiuni.

FEMEILE MICI DE ÎNĂLŢIME, DAR ŞI FOARTE SLABE, ar trebui să se limiteze la cizme medii si până la genunchi, acestea avantajându-le cel mai mult. Pe de altă parte, ar fi bine să evite cizmele peste genunchi întrucât acestea le fac picioarele să pară şi mai scurte.

Tipuri de cizme pe care le putem purta în sezonul rece FOTO

MINIONELE CU FORME ACCENTUATE ar face bine să poarte cizme până la genunchi ori până la glezne, întrucât cele medii le vor face picioarele să pară mai groase. Bineînţeles, nu e indicat să poarte cizme peste genunchi.

FEMEILE ÎNALTE ŞI SLABE, cu o siluetă atletică, sunt norocoase întrucât sunt avantajate de absolut toate tipurile de cizme.

Lucrurile stau puţin diferit în cazul FEMEILOR ÎNALTE ŞI CU FORME ACCENTUATE, cizmele peste genunchi scurtându-le acestora picioarele. Mai mult decât atât, aceste cizme te fac să pari mai plinuţă decât eşti.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.