Află ce-ţi rezervă astrele în weekend şi în săptămâna ce va urma

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 24 - 30 aprilie.

24 apr. 2015, 07:16
Află ce-ţi rezervă astrele în weekend şi în săptămâna ce va urma

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – BERBEC

Apreciaţi foarte corect situaţia în care vă aflaţi, dar speraţi că veţi reveni la vechea stare de sănătate. Veţi reuşi numai dacă aplicaţi corect noul „regim” de viaţă impus de medicul dv. de familie! Evenimentele petrecute miercuri vă afectează şi sentimental. Este de preferat să rămâneţi demnă.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – TAUR

Îi lăudaţi întreg intervalul peste măsură pe colaboratorii din ultimii doi ani, fără a fi însă deloc sinceră. În cazul în care colegii vă cunosc adevăratele dv. păreri şi sentimente, sunteţi în pericol de a le pierde simpatia! Rezolvaţi vineri toate problemele familiale, dar într-un mod imprevizibil.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – ZODIA NOROCOASĂ – GEMENI

Aveţi încă foarte multe datorii, pe care ar fi bine să nu le uitaţi. Beneficiaţi în plus şi de „supravegherea” şi sfaturile unei persoane deosebit de pricepute, aşa că aveţi toate şansele să vă reechilibraţi bugetul. Realizaţi miercuri că o persoană pe care aţi iubit-o şi care a pretins că vă iubeşte încearcă să vă păcălească din nou. Chiar dacă vi se atrage atenţia de către amici, nu luaţi avertismentele în serios! Aveţi tendinţa de a vă ascunde sentimentele de iubire din varii motive. Încă beneficiaţi de multă inspiraţie profesională, dar ar fi de preferat să vă păstraţi deocamdată „ideile” secrete.

Predicțiile pentru celelalte zodii le găsești AICI.