Agent de pază, împuşcat MORTAL din greşeală de un coleg

Un agent de pază la o firmă de transport valori din Baia Mare şi-a împuşcat colegul în abdomen. Se pare că focul a fost tras după ce arma s-a descărcat accidental. Bărbatul împuşcat a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare, însă medicii nu l-au putut salva.

08 oct. 2014, 06:09
Agent de pază, împuşcat MORTAL din greşeală de un coleg

Incidentul a avut loc chiar în sediul firmei de pază. Agentul în vârstă de 23 de ani a predat arma colegului său la ieşirea din tură. Convins că toate cele şase gloanţe sunt în încărcător, colegul agentului a ridicat piedica armei şi a apăsat pe trăgaci. Glonţul rămas pe ţeavă l-a nimerit pe agent direct în abdomen.

După ce şi-a dat seama că şi-a împuşcat colegul, tânărul a sunat la 112. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare, însă, din nefericire, medicii nu au mai reuşit să-l salveze.

„Este vorba de un agent de paza care se gasea la un punct de lucru al unei societati comerciale care transporta valori monetare, iar la sosirea unui coleg de serviciu pentru predarea armamentului din dotare cel care era de serviciu a manuit din greseala armamentul provocandu-i o plaga impuscata colegului sau”, a declarat un reprezentant al Poliţiei.

Agentul de pază în vârstă de 25 de ani a fost dus la audieri.