Ai ghinion sau asta ţi-e soarta? De ce nu ai noroc în dragoste, în funcţie de zodiac

Citeşte previziunile pentru fiecare zodie şi vezi dacă ai noroc în dragoste.

24 ian. 2018, 08:47
Ai ghinion sau asta ţi-e soarta? De ce nu ai noroc în dragoste, în funcţie de zodiac

1. Berbec. Berbecii încep prin a fi complet îndrăgostiți de cineva și ajung să se plictisească la un moment dat de acea persoană. Berbecii se plictisesc prea repede și își pierd și puțina răbdare pe care o au.

2. Taur. Taurii pot fi complet indiferenți față de sentimentele cuiva câteodată, scrie estisuperba.ro. Uneori, poți fi încăpățânat sau impulsiv. Nu asculți de sfaturile celorlalți și trebuie să înveți să-ți controlezi furia și să nu mai acționezi din impuls.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 2018: Zodiile care îşi găsesc marea dragoste în acest an. Vor rămane împreună pentru totdeauna

3. Gemeni

Îți faci prea multe probleme atunci când vine vorba de o relație. Dacă nu va fi persoana potrivită pentru tine sau nu te va satisface așa cum îți dorești? Chiar și atunci când găsesești persoana potrivită, intri în panică pentru că ai impresia că nu ești suficient de bun pentru ea.

4. Rac

Racii sunt extrem de emotivi, așa că tind să-i facă pe ceilalți să creadă că-i pot supăra fără să le facă nimic, doar cu o privire. Racii acționează foarte mult mânați de emoții și nu în baza intelectului. Trebuie să devină mai rezistenți dacă vor să aibă relații reușite.

5. Leu

Dacă ești într-o relație cu un Leu știi cât de istovitor poate fi. Vor să fie mereu lăudați, iar dacă nu se întâmplă acest lucru, se simt răniți în orgoliul propriu. Poți să ai o relație reușită chiar și atunci când nu ai parte de toată lauda pe care ți-o dorești.

6. Fecioară

Fecioarele au standarde prea înalte și apoi se întreabă de ce relația lor nu a mers. Nimănui nu-i place să fie criticat mereu, așa că Fecioarele ar face bine să renunțe la atitudinea aceasta dacă vor ca lucrurile să meargă bine atunci când găsesc un partener.

7. Balanță

Balanțele au probleme în a crede că cineva vorbește serios atunci când le spune că le iubește. Sunt nesiguri în adâncul sufletului lor, iar asta îi face să se îndoiască de ceilalți. Oamenii se satură să-ți tot demonstreze dragostea și pleacă într-un final.

8. Scorpion

Confruntările te entuziasmează și te motivează, ceea ce e în detrimentul tău dacă îți dorești o relație serioasă. Scorpionii pot fi extrem de șarmanți atunci când își doresc asta, așa că e mai bine să facă un partener să-i placă și nu să se teamă de ei.

9. Săgetător

Săgetătorilor nu le place să-și ia angajamente serioase. Dacă își doresc totuși asta vor trebui să facă câteva compromisuri și să muncească din greu pentru a face ca relația lor să meargă.

10. Capricorn

Lasă garda jos sau nimeni nu va reuși să vadă cât de vulnerabil ești cu adevărat. Te temi atât de tare să nu fii rănit, încât pari distant și rece. Meriți dragoste, dar trebuie să încetezi să-i mai îndepărtezi pe cei din jurul tău.

11. Vărsător

Ar fi perfect dacă ai putea fi îndrăgostit de cineva care să te iubească fără să trebuiască să vă spuneți asta unul altuia. Vărsătorii nu își exprimă ușor sentimentele, dar dragostea trebuie exprimată cu orice preț. Trebuie să lucrezi cu tine mai mult.

12. Pești

Petreci atât de mult timp în lumea ta imaginară, încât nici nu-ți mai dai seama atunci când întâlnești dragostea adevărată. Dragostea nu e ca în filme, e dificilă și câteodată te scoate din minți. Scoate-ți ochelarii roz și vezi dragostea așa cum e ea, cu bune și cu rele.