Ai grijă cu cine împarţi chiria. Orlando fură tot din apartamentele în care se mută

Un tânăr este căutat de poliţişti după ce a furat tot ce i-a picat în mână dintr-un apartament. Băiatul s-a dat şomer pentru a fi primit în gazdă şi, când s-a trezit singur, a furat tot ce s-a putut.

24 nov. 2016, 06:51
Ai grijă cu cine împarţi chiria. Orlando fură tot din apartamentele în care se mută

Un tânăr din Bucureşti a dat o nouă lovitură la Iaşi după ce a convins doi tineri să se mute cu ei în apartament. Gabriel Orlando Constantin a fost eliberat din arest în luna octombrie, însă nu a stat prea mult pe gânduri până să comită noi infracţiuni.

Băiatul spunea că vrea să împartă chiria cu victimele sale şi, când rămânea singur în locuinţă, fura tot ce apuca. La Iaşi, a împărţit un apartament cu mai mulţi tineri. Când colegii lui au plecat în vizită la părinţi, hoţul a golit casa. Un laptop, o ţigară electronică, două ceasuri, o brăţară de aur, un monitor LCD, o geantă sau haine sunt printre bunurile pe care hoţul voiajor le-a furat. Bunurile furate de Orlando sunt estimate la 4.000 – 6.000 lei.

Vezi si: Tren atacat de hoţi: paznicii au tras 14 focuri de armă

Potrivit ziaruldeiasi.ro, Gabriel Orlando Constantin a mai comis o faptă similară în Constanţa. Tânărul a furat bunuri estimate la 3.000 de euro din locuinţa unui cuplu. Tinerii au plecat să îşi vadă părinţii într-o zi, lăsându-l pe Orlando singur. Când s-au întors au găsit apartamentul gol.

În luna mai, tânărul a mai furat bunuri de 3.000 de euro de la un solist de muzică lăutărească din Iaşi. Cântăreţul a fost de acord ca Orlando şi o prietenă de a sa să stea termporar la el. După ce s-a întors de la un eveniment, a găsit locuinţa aproape goală: laptopul, televizorul LCD, o placă de sunet şi alte bunuri fuseseră furate.

Orlando Constantin şi complicele său de atunci, Georgiana Arnăutu, au fost trimişi în judecată pentru furt şi complicitate la furt. În iulie 2015, Orlando Constantin a fost condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare cu suspendare după ce a furat bunuri de la mai multe persoane şi a condus şi fără permis. El este cercetat acum, din nou, de Poliţie.

Citeşte şi: Locuieşti cu chirie? Iată ce trebuie să facă proprietarul în cel mult 30 de zile. Anunţul ANAF