Cât de „handicapat” trebuie să fii ca să parchezi în felul ăsta. GALERIE FOTO cu cele mai tupeiste parcări

Pe treceri de pietoni, în staţii de autobuz. Pe pista de biciclete, pe linii de tramvai, prin parcuri, pe plajă, pe câte un loc dedicat persoanelor cu handicap, uneori chiar pe două. Peste tot găsim maşini parcate neregulamentar, care enrvează, încurcă sau chiar împiedică pietonii să ajungă la serviciu.

RomaniaTV.net
20 mai 2017, 07:48

Pe lângă de-acum tradiţionalul ridicat de ştergătoare sau câte un mesaj „de dulce” lăsat în parbriz, pietonii au la dispoziţie şi mijloace media cu care să se răzbune pe şoferii care parchează ilegal, uneori chiar imoral. Aşadar, Internetul abundă de poze care arată „inventivitatea” unora dintre şoferi atunci când vine vorba despre parcare.

Citeşte şi Imagini incredibile în Bucureşti. BĂTAIE în mijlocul străzii VIDEO

Internauţii au strâns câteva dintre aceste poze într-un album devenit chiar pagină de Facebook intitulat: Ai parcat ca un bou!

Ca răspuns la obrazul gros al unora dintre şoferi, administratorii paginii îî incurajează pe cititori să scoată la imprimantă abţipilduri care să ajungă pe maşinile şoferilor nedisciplinaţi, cu mesajul clar: „Ai parcat ca un bou”.