Aimee Iacobescu a murit. Gestul disperat pe care l-a făcut acum doi ani: Vreau să trăiesc! VIDEO

Aimee Iacobescu a murit. Frumoasa actriţă, preferata lui Sergiu Nicolaescu, a făcut un apel disperat în 2016 către Ion Caramitru, preşedintele UNITER, pentru a primi o indemnizaţie de merit care i-ar fi permis să îşi plătească tratamentul împotriva cancerului de care suferea.

RomaniaTV.net
27 mart. 2018, 08:19
Aimee Iacobescu a murit. Gestul disperat pe care l-a făcut acum doi ani: Vreau să trăiesc! VIDEO

Aimee Iacobescu plătea lunar pentru tratamentul parțial compensat/gratuit peste 3.000 de lei, respectiv toată pensia și indemnizația. Singura ei speranță de a se descurca era indemnizația de merit viageră, în valoare netă de 3.500 de lei, drept pe care l-a solicitat UNITER de acum patru ani și jumătate. Dacă primea această indemnizație de merit, Aimee Iacobescu nu mai primea indemnizația destinată actorilor. Astfel, veniturile actriței ajungeau de la 3.000 de lei la 5.500 de lei.

“Domnule Caramitru, vreau sa traiesc, nu ma puteti acuza de asta. Orice om vrea sa traiasca si atunci cand este si bolnav, si singur nu stie ce sa mai faca, incotro sa o ia, la cine sa apeleze”, şi-a început confesiunea actriţa Aimee Iacobescu în clipul video de mai jos.