Al doilea MONSTRU MARIN, adus de valuri pe ŢĂRM. Experţii sunt ÎNGRIJORAŢI: „Este foarte ciudat” FOTO

Un peşte foarte rar, de dimensiuni mari, a fost găsit pe o plajă din California pentru a doua oară în mai puţin de o săptămână. Oamenii de ştinţă se declară îngrijoraţi de acest fenomen. Animalul este considerat cel mai lung peste osos din lume.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 20:02

A doua carcasă a unui peşte râmă a fost descoperită vineri pe o plajă din Oceanside, California, potrivit polţiei locale, informează CNews. Peştele râmă este cel mai lung peşte osos din lume.

Citeşte şi Doi pescari au PRINS în UNDIŢĂ o creatură RARĂ, după ce au folosit drept momeală un CÂRNAT FOTO

Peştele, cu lungimea de 4.3 metri, a fost găsit la cinci zile distanţă după ce un alt exemplar, de 5.5 metri, a fost găsit mort la 80 de kilometri spre vest, în Insula Santa Catalina, de un scafandru care făcea scufundări în zonă.

Cele două descoperiri sunt foarte neobişnuite, spun oamenii de ştiinţă. Peştele râmă înoată la adâncimi de cuprinse într 400 şi 1.000 de metri şi iese foarte rar la suprafaţa. Creatura ar fi inspirat poveştile marinăreşti de groază în care oamenii erau luaţi de pe vase de creaturi lungi de zeci de metri.

Cercetătorii aşteaptă acum analizele de laborator pentru a vedea din ce cauză au murit cele două creaturi şi cum au ajuns tocmai pe ţărm.

Citeşte şi Creatură MÂNCĂTOARE de OAMENI, descendentă a DINOZAURILOR, capturată într-un râu: Este un record FOTO