Al doilea ucigaş al lui Luchian Mihalea, ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE după 22 de ani

La mai bine de 20 de ani de la crima care a îngrozit România, ambii ucigaşi care i-au luat viaţa lui Ioan Luchian Mihalea sunt acum în libertate. După Nelu Gavrilă, şi Ionel Păun a fost eliberat condiţionat, în mare secret.

12 feb. 2016, 12:53
Al doilea ucigaş al lui Luchian Mihalea, ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE după 22 de ani

După 22 de ani de puşcărie, Ionel Păun, unul dintre cei doi criminali ai compozitorului Ioan Luchian Mihalea, este un om liber. Acesta a fost eliberat în mare secret, în urma unei hotărâri a Judecătoriei Craiova.

În 1993, Ionel Păun şi Nelu Gavrilă l-au jefuit şi omorât pe Mihalea.

„Nici n-aş vrea să-mi mai amintesc de acea seară, a fost cea mai urâtă seară sau zi din viaţa mea”, a declarat soţia lui Mihalea.

Anul trecut a fost eliberat şi celălalt criminal al compozitorului, decizie care a scandalizat familia lui Mihalea.

În noiembrie 1993, Nelu Florian Gavrilă şi un prieten de-al său l-au ucis cu bestialitate pe unul dintre cei mai iubiţi artişti români: Ioan Luchian Mihalea. Amândoi au fost condamnaţi pe viaţă. Ucigaşii s-au năpustit asupra sa cu pumnii şi picioarele. Bătut crunt, artistul a reuşit să le opună rezistenţă, până când a fost lovit în cap cu un ciocan de lipit. Mihalea îi cunoştea pe cei doi şi îi ajutase de multe ori cu bani. 25.000 de oameni l-au condus apoi pe ultimul drum.