ALEGERI PREZIDENŢIALE. Tăriceanu: Iohannis este un impostor de mâna întâi, are deficienţe la toate capitolele

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Călin Popescu Tăriceanu, candidatul PLR la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, a declarat despre Klaus Iohannis, prezidenţiabilul ACL, că este "un impostor".

21 oct. 2014, 19:21
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Tăriceanu: Iohannis este un impostor de mâna întâi, are deficienţe la toate capitolele

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Călin Popescu Tăriceanu l-a caracterizat pe Iohannis ca fiind un impostor de mâna întâi, care nu e nici de dreapta, nici liberal.

„Din punctul meu de vedere, Iohannis este un impostor de mana intai care nu e nici de dreapta, nici liberal, nici nu are profilul moral pe care incearca sa il prezinta electoratului. La toate capitolele el are deficiente mari, daca stati sa va ganditi putin. Hai sa ne amintim, in 2009 el a fost candidatul la functia de prim-ministru, sustinut de PSD. A acceptat sa fie candidatul ACL, dar anul acesta, prin februarie, ce vroia sa devină domnul Iohannis? Vice prim-ministru al guvernului condus de PSD. Nu a avut niciun fel de problema. Deci, el e ca lichidul, se muleaza perfect pe volumul pe care se gaseste. E de nivelul unui primar care se duce acolo unde se ofera mai mult”,a  declarat Călin-Popescu Tăriceanu, în direct la România TV.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei: Iau în calcul înfiinţarea unui partid