Alarmă falsă cu bombă la o clădire de birouri Bucureşti. Toţi angajaţii au fost evacuaţi

O alertă cu bombă a fost semnalată, joi, la clădirea de birouri Central Business Park. Toată lumea din clădire a fost evacuată, însă în cele din urmă alarma s-a dovedit a fi fost falsă. Autorul telefonului de ameninţare care a pus autorităţile pe jar a fost un bărbat din Prahova, care a fost identificat şi dus la audieri de poliţişti.

14 iul. 2016, 15:32
Alarmă falsă cu bombă la o clădire de birouri Bucureşti. Toţi angajaţii au fost evacuaţi

Potrivit Biroului de presă al Poliției Capitalei, o femeie angajată la Provident a apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a sesiza autorităţile cu privire la o ameninţare cu bombă. Iniţial poliţiştii au fost informaţi că în sediul Provident de la etajul 1 al clădirii de pe bd. Şerban Vodă nr. 133 s-ar fi aflat un bărbat care susținea că ar avea asupra sa materiale explozive. De fapt, ameninţarea cu bombă a fost primită prin telefon.

La fața locului s-au prezentat lucrători ai serviciului Pirotehnic, iar lucrătorii Brigăzii Rutiere au deviat traficul în zonă.

Angajaţii din clădirea de birouri Central Business Park au fost evacuaţi pentru ca autorităţile să poată căuta un eventual dispozitiv exploziv. După ce au stabilit că alerta a fost una falsă, oamenii legii au reuşit să identifice numărul de telefon de la care a fost făcut apelul de ameninţare, iar autorul acestuia a fost prins la domiciliul său din judeţul Prahova. Acesta şi-a justificat gestul prin faptul că este nemulţumit de serviciile celor de la Provident.

Citeşte şi:Alertă cu bombă la o clădire de birouri din nordul Capitalei. Un suspect a fost dus la audieri

În urmă cu o lună s-a mai reclamat o alertă cu bombă la o clădire de birouri din apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu. Mai multe echipaje ale Poliţiei Bucureşti au sosit la faţa locului. Clădirea a fost evacuată, iar poliţiştii au cercetat zona, dar în cele din urmă s-a stabilit că a fost vorba de o alarmă falsă.