ALERTĂ în Sibiu: Un turist A DISPĂRUT de la o pensiune. Bărbatul este actor şi a jucat la Hollywood

Un turist a dispărut dintr-o pensiune din judeţul Sibiu. Potrivit România TV, bărbatul este un actor român care a jucat în filme la Hollywood.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 07:33

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu efectuează verificări în vederea identificării unui bărbat care, în cursul zilei de 9 iunie, a plecat de la o pensiune situată pe Valea Avrigului fără a mai reveni.

Bărbatul, un bucureştean în vârstă de 52 de ani, intenţiona să se cazeze la respectiva pensiune, dar cum toate locurile erau ocupate, el a a plecat prin împrejurimi să viziteze zona. Bărbatul a lăsat în grija angajaţilor pensiunii cartea de identitate pentru a fi luat în evidenţă, telefonul mobil şi cheia autoturismului, precizând că pleacă într-o plimbare, urmând să revină după ora 12. Întrucât acesta nu a revenit la pensiune nici a doua zi, pe 10 iunie, angajaţii pensiunii au sesizat Poliţia Rurală Porumbacu de Jos, fiind efectuate verificări în vederea identificării acestuia.

Potrivit România TV, bărbatul dispărut, Dorin Rîmbu, este un actor român care a jucat în filme la Hollywood.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.