Alexandra de la „Insula Iubirii” iese la ATAC. Mesaj dur la adresa cuplului Aurel-Diana: „Primeşti ceea ce meriţi!”

Alexandra, fostă concurentă a emisiunii "Insula Iubirii", a reacşionat dur după ce Aurel, fostul iubit, și Diana, la rândul ei, fostă concurentă, au devenit un cuplu.

14 ian. 2018, 16:33
Alexandra de la „Insula Iubirii” iese la ATAC. Mesaj dur la adresa cuplului Aurel-Diana: „Primeşti ceea ce meriţi!”

Alexandra a avut de împărtășit unele lucruri în legătură cu noul cuplu, pe pagina sa de Facebook, după ce Aurel şi Diana și-au făcut relația oficială în cadrul unei emisiuni tv.

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul e la noi. BOMBĂ: el este fostul iubit al RIVALEI

„Voi incepe prin a vă mulțumi pentru mesajele trimise si pentru empatia de care ati dat dovadă. Din respect pentru producție și pentru oamenii ce ne-au fost alături din spatele micilor ecrane o lungă perioadă de timp am decis să intru în legătură directă astăzi pentru a-mi exprima părerea în legătură cu noul cuplu „Diana și Aurel”.

Nu vreau să mai fiu asociată cu ei sau să mai fiu implicată în vreun fel în acest subiect. Comportamentele noastre vorbesc de la sine iar deciziile pe care le luăm în viață ne definesc ca oameni. Menționez că a fost ultima oara când am discutat pe acest subiect și sper să îmi respectați decizia. Suntem oameni liberi și avem dreptul să ne trăim viața după bunul plac (Eu aleg să nu o fac la TV, dorindu-mi intimitate!) Fiecare este construit într-un anumit fel, trăind după valorile și propriile principii. Indiferent de următoarele subiecte nu va mai exista vreo reacție din partea mea.

Am lucruri mult mai importante de făcut si nu-mi pot consuma energia inutil. KARMA HAS NO MENU, YOU GET SERVED WHAT YOU DESERVE (Karma n-are meniu, primești ceea ce meriți)!” au fost cuvintele postate de către Alexandra.