Alexandru Arşinel, în doliu. A murit directorul adjunct al Teatrului Constantin Tănase

Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al instituției.

RomaniaTV.net
15 feb. 2017, 06:57

Arșinel și colegii săi de la Teatrul de revistă Constantin Tănase au anunțat moartea fostei lor colege și i-au dedicat un ferpar emoționat.

Pe site-ul Teatrului de Revistă Constantin Tănase a fost publicat următorul mesaj: ”Colectivul Teatrului de Revista „C-tin Tănase” anunţă cu regrete de necuprins şi durere în suflete, plecarea dintre cei vii, a d-nei Dir.Ec. Mihaela Stroe Capataneanu. Suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să o odihnească în pace! 

Traiectoria metehnei româneşti ne ghidează de fiecare dată în descrierea unor fapte, întâmplări şi poveşti despre cei ce pleacă… îmbrăcate anume parcă în haine bine stilizate, evitând uneori realitatea mai puţin ideală.

Mihaela Stroe este cea a cărei descriere poate rămâne fidelă realităţii. Când ne gândim la ea, minciuna nu are loc… Dar cine suntem noi să spunem asta? Astăzi suntem Teatrul… Actorul, Regizorul, Directorul, Secretara, Contabilul, Balerinii, Coregraful, Tehnicul, Colegii… Mihaela a fost un numitor comun. Răspundea unei răutăţi cu un zâmbet şi deborda de bun gust.

Nu ne imaginăm cum vom intra în biroul Ei, fără să ne mai zdrobească râsul ei molipsitor. Cine-i va mai putea strânge parfumurile de pe raftul ce şi-l amenajase parcă asemeni unui boutique parizian? Cine va mai putea să se aşeze pe scaunul ei, ştiind că ea însăşi era parcă dintr-un al doilea spectacol ce se juca după propriile reguli.

Ar fi atât de sumbru să spun că Teatrul a rămas sărac fără ea. Şi suntem convinşi că ura astfel de remarci, dar credem că suntem bogaţi datorită a tot ce a însemnat ea. Şi am promis că nu vom lăsa să reprezinte doar o fotografie comemorativă. Cu stimă şi iubire pentru Mihaela Stroe, Director Adjunct. Colectivul Teatrului de Revista ”Constantin Tănase””, este mesajul transmis de Teatrul de Revistă Constantin Tănase.