Alexandru Arşinel, sfâşiat de durere. Actorul vorbeşte despre starea de sănătate a soţiei: Acum îmi vine să plâng

Soţia lui Alexandru Arşinel a fost operată pe creier după ce s-a împiedicat şi s-a lovit la cap. Iar asta a venit după o intervenţie chirurgicală foarte grea pe care a suferit-o actorul la coloană. Într-un interviu, în exclusivitate pentru România TV, marele actor face dezvăluiri emoţionante despre viaţa lui.

23 mart. 2017, 15:40
Alexandru Arşinel, sfâşiat de durere. Actorul vorbeşte despre starea de sănătate a soţiei: Acum îmi vine să plâng

Soţia lui Alexandru Arşinel, Marilena, trage şi acum ponoasele accidentului suferit în urmă cu aproape şase luni, când şi-a agăţat tocul într-un preş şi, în cădere, s-a lovit la cap. Femeia a suferit o operaţie, însă necazurile tot nu s-au sfârşit, ea având nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa.

„Supărarea mea este legată de o întâmplare nefericită cu soţia mea, a căzut a trebuit să fie operată pe creier şi are unele probleme. Nu mi-a fost usor. M-am mai infuriat pe mine ca nu sunt suficient de puternic ca sa revolv anumite probleme… , copiii au fost permanent lângă noi şi sunt. De rugat, mă rog tot timpul. În gând, când trec prin faţa unei biserici, îi şi spun cum mă cheamă, îi spun, sunt asta şi te rog să o ajuţi pe soţia mea. Uite, acum îmi vine să plâng. Sa treacă peste momentul asta. Trebuie să te agăţi de ceva şi Dumnezeu este cel mai… El nu te respinge niciodată”, spune Alexandru Arşinel.

Alexandru Arşinel, distrus de durere. Soţia lui, în stare critică. „Este vorba de operaţie pe creier”

Soţia lui Alexandru Arşinel a fost operată pe creier, după ce s-a împiedicat şi s-a lovit la cap, la o săptămână după ce actorul s-a operat pe coloană şi a crezut că a scăpat de probleme.

„Avem o problemă extrem de dureroasă cu soţia, care a avut un accident, a trebuit să fie operată pe cap şi trece printr-o perioadă mai grea. Trecem, de fapt, printr-o perioadă foarte grea. Imediat după ce am făcut ultima operaţie pe coloană, la o săptămână, am fost la grădăniţă la cel mic şi a agăţat un toc de un preş şi a căzut în cap pe scări. Au reuşit să o stabilizeze cât de cât, însă urmează un tratament extrem de sever, ca să o putem ţine lângă noi”, a declarat Alexandru Arşinel.