Romică Țociu rupe tăcerea! Secretul pe care Alexandru Arșinel l-a luat cu el în mormânt a ieșit la iveală. ”Nu am spus-o nimănui”

Romică Țociu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de comedie din România. Alături de Cornel Palade el a colindat țara în lung și în lat pentru a le aduce zâmbetul pe buze românilor. Însă, puțini sunt cei care știu că în ciuda notorietății de care se bucurau aceștia au fost dați afară de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București chiar de către regretatul Alexandru Arșinel.

22 feb. 2024, 09:55
Romică Țociu rupe tăcerea! Secretul pe care Alexandru Arșinel l-a luat cu el în mormânt a ieșit la iveală. ”Nu am spus-o nimănui”
Romică Țociu rupe tăcerea!

Romică Țociu rupe tăcerea! Acest eveniment trist a avut loc pe vremea când Alexandru Arșinel era directorul Teatrului de Revistă. După ce regretatul actor a luat această decizie, Țociu și Palade nu au mai avut ce să facă și au părăsit Teatrul Constantin Tănase lăsând în urma lor un gol imens.

Citește și Romică Țociu, de nerecunoscut fără mustață. Actorul a renunțat la podoaba facială pentru a cincea oară

Romică Țociu rupe tăcerea!

Demiterea celor doi mari actori nu a fost trecută cu vederea, iar la scrut timp, a izbucnit un scandal uriaș, însă Romică Țociu nu a vrut să dea curs la discuțiile din mass-media și a declarat în repetate rânduri că relațiile cu Alexandru Arșinel au fost ca inexistente.

Recent, Romică Țociu a dezvăluit un secret pe care Alexandru Arșinel l-a dus cu el în mormânt, dar și cum a reușit să îl ierte pe regretatul actor.

Îndrăgitul actor a mărturisit că chiar înainte să plece la cele veșnice, Alexandru Arșinel l-a sunat și i-a cerut iertare pentru concedierea sa și a partenerului său de scenă de la Constantin Tănase.

”Poate că așa erau vremurile. Poate că… și noi nu corespundeam la vremea aceea. Am să îți spun ceva în premieră. Înainte cu două luni de dispariția maestrului Arșinel, el m-a sunat. Mi-a spus: ”Romică, eu nu mă simt foarte bine și vreau să vorbesc cu tine. Palade e moldovean de-al meu și m-a supărat că a zis ceva. Dar să știi că voi doi aveți loc la Tănase, voi sunteți pentru teatrul Tănase. Dacă cumva, am greșit sau am luat o decizie proastă – nu mi-a spus nici iartă-mă, nici scuză-mă – mă gândesc că îmi pare rău că am luat-o”. M-a sunat, îți dau cuvântul meu că m-a sunat. Nu am spus-o nimănui. I-am spus așa: ”Maestre, eu vă iubesc”!

Până la urmă, să o zic așa, pasul acela pe care l-am făcut după ce nu am mai fost la Tănase cred că a fost definitoriu pentru mine și pentru Cornel. Noi a trebuit să ne luptăm cu viața. Poate dacă eram la Tănase poate nu ne-am fi dezvoltat așa de bine precum am făcut-o.

Crede-mă.. actorii alături de care am trăit, Stela, Arșinel, Nae Lăzăresscu, Nicu Constantin… Vasile Muraru, în postura de director, ne-a invitat la Tănase. Și îi mulțumesc din suflet. Avem spectacol la Tănase, chiar acum, pe 24 februarie. Dar avem de patru luni spectacol acolo, Bună seara, Eva!”, a declarta Romică Țociu, potrivit FANATIK. 

Citește și Se întorc ninsorile la București. Romica Jurca anunță prognoza meteo actualizată